IT Usluge

 

KONSALTING

- Posedovanje kadrova uz praćenje najsavremenijih tehnologija nam daju za pravo da našim klijentima pružamo kompletan know-how na polju korporativne bezbednosti.

- Ova usluga obuhvata savetovanje klijenata u vezi sa optimalnim iskorišćenjem postojećih i planiranjem novih resursa, optimizacijom poslovanja, korišćenjem security sistema u cilju poboljšanja operativne efektivnosti, analizom kritičnih tačaka poslovnog procesa, unapređenjem profita i identifikacijom novih tehnologija radi unapređenja poslovnih procesa. U sklopu usluga konsaltinga, mi se bavimo i izradom internih procedura i pisanih standarda koji doprinose zaštiti klijenata od krađa i gubitaka unutar kuće i poboljšanju korporativne bezbednosti kompanije.

 

PROJEKTOVANJE

- U našem timu su angazovani licencirani inženjeri projektanti, koji prate najnovije tendencije u projektovanju savremenih sistema, što garantuje kvalitetno obavljanje svih poslova iz oblasti projektovanja.

- Našim klijentima pružamo podršku još u pre-sales fazi posla, kroz izradu idejnih projekata i edukaciju kako bi se obezbedila maksimalna efektivnost opreme u okviru sistema koji se projektuje. Osim toga, klijentima možemo da ponudimo podršku za projekte drugih izvođača uz optimizaciju eksterno projektovanih rešenja i korišćenje opreme novije generacije i napredniji pristup analizi objekta

 

INZINJERING I SOFTVERSKI INZINJERING

- Aktivno ucestvujemo u poslovnom odlučivanju i naučnim istraživanjima i inženjerskom rešavanju problema. Takođe predstavlja značajnu komponentu u industrijskim, transportnim, medicinskim, telekomunikacionim, vojnim i brojnim drugim vrstama sistema. U savremenom svetu softver je praktično neizbežan i svuda prisutan. Na početku 21. veka izmenjeno je poimanje softvera i isti javnost prihvata kao tehnološku stvarnost u budućem razvoju.


- Savremeni način poslovanja jednog preduzeća nameće potrebu automatizacije ne samo knjigovodstvenog dela poslovanja, već kompletnog poslovnog sistema.


- Globe Williams Vam može ponuditi integrisano rešenje: skup informacionih podsistema i aplikacija, kojima se pokriva kompletan proces upravljanja informacijama i svim radnim tokovima jednog preduzeća. Nudimo širok spektar usluga, koje su posebno prilagođene zahtevima korisnika, od kontinuiranog vođenja projekata do efikasne tehničke podrške

 

UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

- Globe Williams vrsi planiranje, koordinaciju i kontrolu kompleksnih i raznovrsnih aktivnosti iz različitih oblasti poslovanja: prodaje, marketinga, IT-a itd. Orijentisanost na projekte se u praksi za veliki broj organizacija pokazala izuzetno korisno, te danas najveći broj savremenih organizacija teži da projektno organizuje sve aktivnosti koje imaju karakteristike projekta. Mnoga istraživanja su pokazala da je veliki broj uspešnih kompanija prepoznao značaj projektne orijentacije, te efikasno upravljanje projektima smatra svojim prioritetom.

 

- Globe Williams je, prateći kako lokalne, tako i globalne tržišne trendove, prepoznao da dominantna orijentacija u upravljanju projektima vodi ka ostvarenju efikasnosti i umanjenjenju rizika na projektu. Koristimo u praksi potvrđen koncept kojim se uz pomoć odgovarajućih metoda organizacije, planiranja i kontrole vrši racionalno usklađivanje svih potrebnih resursa I koordinacija obavljanja potrebnih aktivnosti da bi se određeni projekat realizovao na efikasan i efektivan način.

 

- Rezultat primene Globe Williams koncepta upravljanja projektom, predstavlja ispunjenje postavljenih ciljeva projekta, odnosno završetak projekta u planiranom vremenu i sa predviđenim troškovima i kvalitetom.